Marching for Those Who Can’t @ Stockholm Pride

28 Jul

Hej alla,

Nu börjar det dra ihop sig för Prideparaden på lördag. Här kommer lite mer information till er som tänkt medverka i Marching For Those Can’t Sektionen.

Vi kommer att gå i vita t-shirts med texten Marching For Those Who Can’t, vi har även ett antal plakat med beskrivningar av den problematik som råder för hbt-personer internationellt och ett par banderoller. T-shirts kommer att delas ut innan paraden och samlas in efteråt. Vi har åtminstone100 t-shirts och hoppas att de räcker till alla, men för att vara på den säkra sidan och inte sticka ut för mycket i sektionen kan man ta på sig en vit t-shirt om man vill.

Sektionen kommer att gå under tystnad. Det kommer att finnas silvertejp för de som vill tejpa över munnen. Detta är självklart inget krav, men visuellt sänder det en kraftfull markering om att hbt-personers röster ständigt tystas.
Vi kommer att bedriva insamling till RFSL:s internationella arbete under paraden också, ett tiotal personer kommer att sköta hanteringen av bössorna.

Tid för samling är senast klockan 12 vid Tanto. Jag och Linda Elstad kommer att finnas på plats redan innan. Om ni har frågor kring något går det bra att ringa mig (Jonah) på 0708-780431.

Paraden går i år från Tanto till Sjöhistoriska. Avgångstid är 13.00.

Vi ses på lördag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: